iloveenglish.ru — здесь влюбляются в английский язык!

ВЕДУЩИЕ КОМПАНИИ
  • Bigwig
  • Ай Класс
  • TERRA School
  • Skyeng
  • Lingua Airlines
  • Lingvoznaika

журнал «English4U»

английский язык онлайн, курсы английского в Москве, английский по скайпу, английский язык, тесты по английскому языку, топики по английскому языку, английская грамматика, журнал, English4U

Happy Holiday Cocktails / Cuisine

добавить комментарий посмотреть в журнальном виде

Warm up your winter season with traditional holiday spirits

The holidays are a favorite time of year for many people. This cheery season is filled with parties and events that bring the spirit of the season out in everyone. As a part of these festivities there are some wonderful drinks that you can serve to fit the holiday theme perfectly.
Traditional warm drinks are a great thing to start with and we cannot forget the wonders of eggnog and classic Christmas punch – drinks that should be on everyone's Christmas list.
Happy Holidays!

Eggnog!

Eggnog is an alcoholic holiday drink typical for western people. For them, it brings back fond memories of Christmas by the firelight, of real Christmas trees decorated with popcorn, and of Grandma producing the most filling meals upon the grandest of all holidays.
For native speakers eggnog is a tradition that some love to follow while others are fine with passing on it. For us English learners it still has its appeal as a Christmas classic. And by the way, it’s so delicious it will knock your socks off.
Serve eggnog at a party in a large punchbowl with "puddles" of whipped cream spaced over the surface, top this with grated nutmeg and set out with glass cups or Irish coffee glasses for a decorative touch.

Ingredients (for 16 servings):
6 eggs, separated
1/2 cup super fine sugar
1/4 tsp salt
2 cups brandy or rum
1 cup milk
Nutmeg (use for garnish also)

Preparation:
1. Beat the egg yolks and sugar together until very thick and light yellow. Slowly beat in brandy (rum and whiskey are also popular alternatives) and milk. Cover and chill.
2. Just before serving whisk the egg whites and salt into soft peaks, then do the same with the cream. Fold them into the egg yolk mix and pour it into a large jug. Add a grating of nutmeg...



Продолжение читайте в журнале English4U №12 (декабрь 2011) на который можно подписаться или купить здесь.

30 декабря 2011

Комментарии:

Последние комментарии
Яна МозгуноваDenis’ School

На эти курсы хожу уже несколько месяцев, перешла сюда из другой языковой школ...

сообщенияВстречайте английский ...

Привет

КристинаSpeaking Planet

Задалась вопросом поднять уровень знания английского языка. Связано это было ...

Капица ЛюбовьDenis' School

Дико счастлива что пришла в Денис Скул. Есть, с чем сравнить, и поэтому с уве...

Skyeng AdministratorSkyeng

Яна, простите, что заставили вас ждать в самом начале. Но мы очень рады, что ...

ЕленаSpeaking Planet

Очень хорошие курсы. Я давно пытаюсь выучить английский. Но постоянно было к...

Яна ОстапенкоSkyeng

Могу отметить, что спустя 4 месяца обучения (уроки 3 раза в неделю), мой англ...